Manor House SPA odznaczony Znakiem Jakości dla produktów i usług przyjaznych alergikom

Fundacja „Europejskie Centrum Badań Alergii” (ECARF)* odznaczyła Manor House SPA Znakiem Jakości dla(...)

EVA Park Life&SPA otwarte dla gości

EVA Park Life&SPA otwiera swoje podwoje dla gości. Obiekt wyspecjalizowany w wysokiej klasy usługach(...)

Zielony booster w diecie czyli Chlorella dla aktywnych

Bycie zdrowym i wysportowanym to w dzisiejszych czasach podstawowy wymóg popkultury. Przemysł FIT wy(...)

Karnawałowe przekąski – oryginalne propozycje szefa kuchni Zamku Topacz

Karnawał to przede wszystkim spotkania z przyjaciółmi, dobra muzyka i zabawa do białego rana. To, cz(...)

Romantyczne Walentynki w Hotelu Afrodyta****

Kto z nas nie lubi być zakochanym? Walentynki to taki jedyny dzień w roku, kiedy wszyscy kochamy się(...)

Bądź SoFit z hotelem Sofitel Grand Sopot

Hotel Sofitel Grand Sopot zaprasza do świeżo odnowionej siłowni spod znaku SoFit. W jej eleganckich (...)

Rodzinne ferie zimowe w Hotelu Resort Bryza & SPA w Juracie

Zimowy wypoczynek? Najlepiej w nadmorskim kurorcie! Warto wyłamać si(...)

Jeszcze w tym roku pierwsi goście zawitają w progi EVA Park Life & SPA w Konstancinie-Jeziornie!

Konstancińskie Centrum Hydroterapii, bo tak inaczej nazywany jest EV(...)

Jedz i chudnij zdrowo z Anną Jelonek – wczasy odchudzające w Dworze Kombornia

W ramach programu „Jedz i chudnij zdrowo z Anną Jelonek” SPA Dwór Kombornia zaprasza na wczasy odchu(...)

Charytatywny Festiwal Szczęście na Głowie w Sopocie już jutro