Międzynarodowe Targi Esthetic Show Wiosna 2016 już wkrótce

W dniach 2-3 kwietnia br. (sobota-niedziela) w Warszawskim Centrum EXPO XXI, odbędzie się czwarta ed(...)

Rodzinne Wakacje w Mazowsze Medi SPA

Zimowe szaleństwo już za nami, czas pomyśleć o zbliżającym się lecie i zaplanować wymarzony wypoczyn(...)

Saunowanie nocną porą? – pomysł na niezapomnianą integrację firmową

Szukasz oryginalnej atrakcji, która zacieśni więzi między pracownikami, a przy tym pozwoli im się zr(...)

Herbal trend w SPA, czyli zabiegi na bazie ziół

Rosnąca liczba obiektów SPA wymaga od ich twórców coraz bardziej kreatywnego podejścia do oferowanyc(...)

Villa Hoff – nowa dekada, nowe pomysły, nowe cele ... Każdy dzień pobytu w Villa Hoff to jedna złotówka na cel charytatywny.

2016 rok otwiera drugą dekadę istnienia Villa Hoff Wellness&SPA.  Nowa dekada, nowe cele , nowe pomy(...)

Cały Świat gotuje po francusku, gotujemy i my!

28 stycznia br. francuski Minister Spraw Zagranicznych Laurent Fabius oficjalnie ogłosił listę resta(...)

Wody termalne zawędrowały na Warmię – pierwsze termy na północy Polski!

Lidzbark Warmiński to miasto, które z pewnością pokochają osoby szukające wytchnienia od gwarnych ma(...)

POBYT DETOKSYKACYJNY W HOTELU VILLA PARK

CHCESZ OCZYŚCIĆ ORGANIZM, SCHUDNĄĆ, POZNAĆ OPTYMALNĄ DIETĘ DLA SIEBIE? SKORZYSTAJ Z 6-DNIOWEGO PAKIE(...)

Manor House SPA uzyskał prestiżowy, międzynarodowy certyfikat „Hotel przyjazny dla osób z alergiami”