GLOBALL WELLNESS DAY w Poziom 511 Design Hotel & SPA w Podzamczu

Od 2012 roku w drugą sobotę czerwca obchodzony jest  Światowy Dzień Wellness (Global Wellness Day). (...)

Sezon na Witalną Wioskę ® SPA rozpoczęty

Chcesz przeszkolić pracowników w pięknych okolicznościach przyrody? Zaproponować klientom relaks w S(...)

IV KONFERENCJA KLUBU BIZNESU BEAUTY INSPIRATION „ZYSKOWNY BIZNES BEAUTY I SPA

Najważniejsza w Polsce branżowa konferencja kierowana do managerów i właścicieli obiektów beauty i s(...)

SPA nad morzem

Hotel Unitral znajduje się w Mielnie. Doskonała lokalizacja sprawia, że jest to idealne miejsce na w(...)

Dzień Matki z Mazowsze Medi SPA

Tryb życia, który zmuszeni jesteśmy prowadzić, natłok obowiązków, codzienna bieganina, praca do późn(...)

ARTIS WELLNESS CLUB po raz pierwszy w Polsce Innowacyjna technologia w trosce o zdrowie i dobrą kondycję

W połowie kwietnia na warszawskim Wilanowie otworzył swe podwoje najnowocześniejszy klub fitness w P(...)

CARLSBAD PLAZA Medical Spa & Wellness Hotel 5 * Superior

Hotel Carlsbad Plaza to pierwszy hotel w Republice Czeskiej, który uzyskał najwyższy certyfikat 5* S(...)

Kolejne Międzynarodowe Targi ESTHETIC SHOW Wiosna 2016 za nami

W dniach 2-3 kwietnia br. w Warszawskim Centrum EXPO XXI, odbyła się czwarta edycja Międzynarodowych(...)

Weekend pełen piękna

5-6 marca 2016 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie odbyły się 19. Targi BEAUTY FORUM(...)

X Jubileuszowea Edycja "SPA Prestige Awards 2016"

Przedstawiamy zwycięskie obiekty X Jubileuszowej Edycji "SPA Prestige Awards 2016". Który z hoteli o(...)

« Poprzednia 1 2 3 4 Następna »  Ostatnia