Aktualności Fundacji

Europejski Kongres Spa 2013

19 września w Warszawie odbył się I Europejski Kongres Spa, w czasie którego czołowi specjaliści spa z Austrii, Francji, Japonii, Łotwy oraz Polski przedstawili globalne trendy rozwoju idei wellness i spa.

Europejski Kongres Spa już we wrześniu

19 września odbędzie się w Warszawie Europejski Kongres Spa. Światowej sławy eksperci przedstawią najlepsze rozwiązania z zakresu zarządzania obiektami spa oraz w jaki sposób stworzyć ofertę wellness, tak aby osiągnąć sukces na rynku.

Trwają zapisy na Kurs masażu Deep Tissue 3D

DEEP TISSUE 3D to absolutny hit w spa na całym świecie. To technika mocnego, modelującego masażu, który relaksuje i regeneruje mięśnie równocześnie odprężając układ nerwowy.

Po raz pierwszy o polskim rynku spa na europejskim kongresie w Londynie

Ponad 300 delegatów z całego świata wzięło udział w europejskim kongresie Professional Spa & Wellness Convention 2013.

Nagrody World Spa & Wellness Awards 2013 rozdane!

Nagrody World Spa & Wellness Awards 2013 zostały rozdane na uroczystej gali w hotelu London Hilton on Park Lane (24 lutego 2013).

Arkadiusz Dawidowski ekspertem na kongresie spa w Londynie

Prezes Europejskiej Fundacji Spa oraz dyrektor zarządzający ForSpa będzie panelistą na kongresie Professional Spa & Wellness Convention 2013.

Konferencja Spa @ Hotel 2012

5-go października 2012 odbyła się I Konferencja SPA @ HOTEL 2012 zorganizowana przez Europejską Fundację Spa. Głównym gościem wydarzenia był znany konsultant spa Jean – Guy de Gabriac, który przedstawił 4 sposoby na zwiększenie obrotów spa.