Europejski Kongres Spa już we wrześniu

19 września odbędzie się w Warszawie Europejski Kongres Spa. Światowej sławy eksperci przedstawią najlepsze rozwiązania z zakresu zarządzania obiektami spa oraz w jaki sposób stworzyć ofertę wellness, tak aby osiągnąć sukces na rynku.

Kongres jest organizowany przez Europejską Fundację Spa i odbędzie 19 września b.r. na Stadionie Narodowym w Warszawie. Patronat nad imprezą objęła Polska Organizacja Turystyczna.

Podczas spotkania będzie można wziąć udział w wykładach czołowych specjalistów  spa z Polski, Japonii, Francji oraz Austrii, m.in.:

• prof. Hiroaki Tanaka  (Uniwersytet Fukuoka, Japonia)
  • Jean-Guy de Gabriac (Tip Touch International, Francja)
  • dr Franz Linser (Linser & Partner Consulting, Austria)
  • Alla Sokolova (Balans International Wellness Center, Łotwa)

W tym roku prelegenci skoncentrują się m.in. na sposobach tworzenia programów wellness w obiektach spa. Goście przybliżą najlepsze rozwiązania znane z rynków światowych.

Europejski Kongres Spa jest międzynarodowym forum wymiany myśli i doświadczeń pomiędzy specjalistami związanymi z rynkiem spa & wellness z całej Europy. Jego celem jest przedstawienie najnowszych trendów i rozwiązań biznesowych oraz promowanie najlepszych praktyk na rynkach rozwijających się Europy Środkowo-Wschodniej.

Program Kongresu oraz zakup biletów on-line:  kongresspa.pl

Do końca sierpnia promocja.

Zamiast 999 zł - cena za jedną osobę - tylko 799 zł netto - Oszczędzasz 20%

Cena za dwie osoby - 1398 zł netto - Oszczędzasz 30%
Cena za trzy osoby - 1798 zł netto - Oszczędzasz 40%

Zgłoszenia prosimy przesyłać mailem na adres biuro@fundacjaspa.pl lub faksem pod numer 22 858 39 23