Trwają zapisy na Kurs masażu Deep Tissue 3D

Po raz pierwszy w Polsce!

16-18 września 2013 roku

Kurs masażu DEEP TISSUE 3D: deep, deeper & delight

Kurs prowadzi światowej sławy konsultant spa i trener Jean-Guy de Gabriac (Tip Touch International)

DEEP TISSUE 3D to absolutny hit w spa na całym świecie. To technika mocnego, modelującego masażu, który relaksuje i regeneruje mięśnie. Jego głębokie działanie i spokojny rytm rozluźnia mięśnie oraz odpręża układ nerwowy ze szczególnym uwzględnieniem pleców, ramion i nóg.

Do kogo jest skierowany kurs?

Kurs jest skierowany do masażystów i terapeutów spa, którzy chcą poszerzyć swoje umiejętności o najnowsze techniki masażu oraz dowiedzieć się jak pracować z bardzo zestresowanymi, trudnymi i dobrze zbudowanymi klientami.

Koszt kursu: 2460 zł brutto od osoby (cena zawiera: certyfikat, poczęstunek, ewentualną usługę tłumacza)

Miejsce: sala szkoleniowa przy ul. Węgrzyna 7, 00-769 Warszawa

Liczba miejsc ograniczona. Tylko 12 osób!

Zapisy przyjmujemy do 31 sierpnia.

FORMULARZ REJESTRACYJNY:  POBIERZ

Uzupełniony formularz prosimy przesyłać faksem pod numer 22 858 39 23 lub mailem (skan) na biuro@fundacjaspa.pl

Program kursu:

W ciągu 3 dni terapeuci poznają i nauczą się:

- identyfikacji punktów motorycznych

- terapii poprzez uciski

- wielu specjalistycznych technik masażu pleców, nóg, rąk, dekoltu i karku

- utrzymywania wygodnej i prozdrowotnej postawy ciała w czasie pracy przy stole do masażu, co pozwala zapobiegać RSI (urazom powstałym wskutek chronicznych przeciążeń mięśni i ścięgien, które objawiają się bólem pleców i stawów)

Terapeuci będą pracowali na sobie nawzajem, wymieniając się w parach każdego dnia, co pozwoli zwiększyć ich doświadczenia płynące z różnego rodzaju dotyku i umożliwi ćwiczenie technik masażu na pacjentach o różnej budowie ciała.

Dołącz do światowego grona terapeutów DEEP TISSUE 3D!

Zespół ze Le Spa w  Radisson BLU w Saint Martin

PARTNERZY KURSU: