Arkadiusz Dawidowski ekspertem na kongresie spa w Londynie

Dyrektor zarządzający ForSpa oraz prezes Europejskiej Fundacji Spa w Polsce będzie panelistą na kongresie Professional Spa & Wellness Convention 2013.  Konwencja odbędzie się 24-25 lutego w centrum kongresowym ExCeL w Londynie.

To jeden z najważniejszych biznesowych kongresów spa w Europie, gdzie panelistami są najbardziej wpływowi eksperci tego rynku z całego świata m.in.: Andrew Gibson, główny dyrektor wszystkich spa sieci Mandarin Oriental Hotel Group, Jeff Matthews, prezes and dyrektor operacyjny Mandara Spa, Karina Stewart, założycielka Kamalaya Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort, czy Joanna Zhang, prezes China Spa Association.

W tym roku dyskusje będą się toczyć przez dwa dni wokół następujących tematów: Jak pozyskać i utrzymać nowych klientów,  Jak zaistnieć na wschodzących rynkach,  Wellness – droga do nowych klientów, Najlepsze praktyki zarządzania spa.  W trakcie trwania kongresu odbędzie się też w Hilton Park Lane Hotel rozdanie prestiżowych nagród World Spa Awards.

Bilety na imprezę oraz galę rozdania nagród spa można kupić tutaj na oficjalnej stronie kongresu.

Tutaj ściągniesz program imprezy.