Zostań S.M.A.R.T Managerem Spa

Bycie S.M.A.R.T.managerem w dzisiejszych czasach w branży spa to prawdziwe wyzwanie! Rosnąca konkurencja na rynku sprawia, że nie wystarczy już otworzyć hotelowego lub dziennego spa, aby odnieść sukces finansowy. Dlatego przed managerami stawia się coraz większe wymagania w zakresie nie tylko sprawnego zarządzania, ale też zwiększania przychodów i zysków.

Dlatego w czasie tegorocznej edycji #EKSPA2018 zamierzamy  przedstawić sposoby, które ułatwią Wam osiągnięcie tego celu.

Poznacie:

➡️ najważniejsze wskaźniki mierzenia efektywności spa (KPI),
➡️ skuteczne metody zwiększania przychodów,
➡️ sposoby wykorzystania mediów społecznościowych w codziennej pracy

Dowiecie się:

➡️  w jaki sposób budować trwałe relacje z klientami i współpracownikami,
➡️  jak stworzyć "turkusowy" model zarządzania,
➡️ jak połączyć usługi wellness i medical z korzyścią dla klienta i własnego biznesu.

Swoją wiedzą podzielą się z Wami eksperci z Polski, Łotwy, Wielkiej Brytanii i Węgier – dyrektorzy wiodących europejskich spa oraz biznesowi mentorzy z wieloletnim doświadczeniem.

Pełny program i informacje o Europejskim Kongresie Spa znajdziecie na
www.kongresspa.pl