Niebiański kurs dla masażystów!

Szukasz inspiracji lub zabiegowego bestsellera do Twojego menu spa? Weź udział w kursie masażu prowadzonym przez Jean-Guy de Gabriac'a, jednego z najbardziej cenionych trenerów na świecie. Szkolenie pt. Niebiański Masaż Relaksacyjny odbędzie się już 3-4 kwietnia w Krakowie.

W ciągu dwóch dni kursanci będą mogli się nauczyć 60 minutowego masażu zawierającego unikalne technik relaksacyjne, które ukoją napięcia fizyczne, nerwowe oraz psychiczne. Zabieg został w całości opracowany przez Jean-Guy de Gabriac'a, które prowadzi kursy dla ośrodków spa na całym świecie. Dzięki poznaniu jego zaawansowanych technik terapeuci spa:

• wejdą na wyższy poziom umiejętności,
  • dowiedzą się, że ciało jest jak sześciowarstwowe ciasto,
  • nauczą się wykonywać efektywny masaż fizjoterapeutyczny, które nie tylko nie pozbawia zabiegu uroku, ale pozostawia u klienta niezapomniane doświadczenie wellness.

Szkolenie w całości będzie tłumaczone na język polski, a uczestnicy będą pracować w małej grupie. Zdobędą też oryginalny certyfikat Europejskiej Akademii Spa

Kurs odbędzie się w Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia, ul. Krowoderska 73, 31-158 Kraków.

Koszt: 800 zł / osoba

Zapisy na stronie