Diamenty Wellness Spa 2015 rozdane!

Po raz pierwszy w czasie Europejskiego Kongresu Spa zostały przyznane Nagrody Diamenty Wellness & Spa. Uroczysta gala wręczenia nagród, którą poprowadziła Katarzyna Pakosińska, odbyła się 26 marca 2015 roku w hotelu Sofitel Warsaw Victoria w Warszawie. Nagrodzone zostały 4 obiekty oraz przyznano jedną nagrodę specjalną. Relację fotograficzną z Gali zobacz tutaj

Nagrody Diamenty Wellness & Spa to wyróżnienia przyznawane wyjątkowym obiektom, w których konsekwentnie realizowany jest najważniejszy cel - zapewnienie swoim gościom doskonałego doświadczenia wellness & spa. Doświadczenia, które jest połączeniem oryginalnej koncepcji, najwyższych standardów obsługi oraz prawdziwej troski o zdrowie i dobrostan swoich gości.

W tym roku Kapituła Nagrody przyznała nagrody w następujących kategoriach:

• Diamentowy Hotel Wellness 2015 - Głęboczek Vine Resort & Spa
  • Diamentowy Hotel Spa 2015 – Hotel Arłamów
  • Diamentowe Medical Spa 2015 – Malinowy Dwór
  • Diamentowe Miejskie Spa – Angelium. Zamek Królewski
  • Diament Wellness Spa 2015 (nagroda specjalna) - Kormoran Wellness Medcial Spa.

Zwycięzcy zostali wyłonieni przez Kapitułę Nagrody, w której skład weszli:

• Monika Dawidowska, fundator Europejskiej Fundacji Spa
  • Ilona Kurczaba, redaktor naczelna Les Nouvelle Esthetiques & Spa w Polsce
  • Katarzyna Pakosińska, aktorka i dziennikarka telewizyjna
  • Anna Popek, prezenterka i dziennikarka telewizyjna
  • Rafał Szubstarski, redaktor naczelny magazynu Hotelarz
  • Bartłomiej Walas, wiceprezes Polskiej Organizacji Turystycznej Organizatorem kongresu oraz konkursu jest Europejska Fundacja Spa w Polsce.

Relację fotograficzną z Gali zobacz tutaj